Het verhaal achter BDDesigns - LKS en Wasbare wattenschijfjes

Over Mij

 

Ik ben Brenda Dijkstra, het gezicht voor- en achter BDDesigns. 36 jaar, mama van Noud (2019) en vriendin van Erwin. We wonen in een heerlijk huisje in het Friese Bolsward. Ik houd de natuur, bloemen, planten, lekker creatief bezig zijn (duh was nog niet duidelijk ) tekenen, en nee geen speciale opleiding voor gevolgd, het zal een stukje genen zijn. Ook kan ik genieten van een lekker kopje koffie met een stuk chocolade, ook mag ik graag nieuwe baksels uitvinden en bakken.

Naast BDDesigns werk ik nog partime 2 dagen als Schoonheidsspecialiste en ben daarom niet altijd in staat de volgende dag je pakketje af te leveren.

 

Waarom Wasbare wattenschijfjes?
Als schoonheidsspecialiste en natuurbewuste moeder is de groeiende afvalberg toch wel een dingetje. Waarom zou je niet klein beginnen om wat bewuster te worden dacht ik. En zo kwamen de wasbare wattenschijfjes met leuke printjes

 

Tot slot LKS - Lief Klein & Stoer baby en kids styling

Ik heb/ had al tijden een stille droom om mijn creativiteit los te laten in leuke stoere baby kleding. Kleding met een eigenwijze en lieve twist

Het gebruik met de naaimachine is mij met de paplepel ingegoten. Mijn moeder heeft altijd veel kleding voor mij en mijn zusje gemaakt en is dan ook coupeuse. Voor vragen kan ik dan ook altijd bij mijn leermeester terecht!

Heel veel liefs,

Brenda

 

 

© 2018 - 2021 BDDesigns | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel