OVER BDDESIGNS 

 

✩ IK BEN BRENDA, WOON SAMEN MET MIJN VRIEND EN ONZE ZOON IN BOLSWARD. CREATIVITEIT IS MIJ MET DE PAPLEPEL INGEGOTEN. MIJN OUDERS EN ZUSJE ZIJN OOK ERG CREATIEF!

AL SINDS MIJN KINDERJAREN IS TEKENEN EN ONTWERPEN MIJN PASSIE! MIJN ANDERE PASSIE IS DE NATUUR. ALLES WAT DAARIN TE VINDEN IS VIND IK ERG FACINEREND. VAN PLANT TOT DIER GROOT EN KLEIN. DIT ZIE JE OOK TERUG IN MIJN ILLUSTRATIES! 

TEKENEN IS BEGONNEN ALS HOBBY WAARUIT OPDRACHTEN VOLGDEN EN DE SHOP IS ONTSTAAN.

AL MIJN ILLUSTRATIES ZIJN DOOR MIJZELF GETEKEND. MIJN TEKENSTIJL IS HERKENBAAR DOOR DE ZACHTE LIJNEN VAN DE BALPEN WAARMEE ZE ZIJN GETEKEND. OOK DE ZACHTE 'PASTEL' TINTEN ZIJN EEN HERKENBAAR PUNT. JE ZIET ZE TERUG ALS ACHTERGROND OF DETAIL.

DE VRAAG OF IK EEN OPLEIDING VOOR MIJN TEKENKUNSTEN HEB GEVOLD KRIJG IS VAAK, IS NEE. WEL HAD IK HANDVAARDIGHEID ALS EXAMENVAK OP DE MAVO. DAARNA DEED IK DE KAPPERSOPLEIDING GEVOLGD DOOR DE OPLEIDING TOT SCHOONHEIDSSPECIALIST. DAT LAATSTE DOE IK NOG MET VEEL PLEZIER!

OM MEZELF UIT TE DAGEN VOLG IK REGELMATIG ONLINE TRAININGEN OM MIJN SKILLS TE VERBETEREN EN NIEUWE TECHNIEKEN TE LEREN.

MET MIJN HANDGEMAAKTE ILLUSTRATIES HOOP IK JOU EEN GELUKSMOMENTJE TE BEZORGEN. ALLE BESTELLINGEN WORDEN DAN OOK MET ZORG EN VEEL LIEFDE VERPAKT EN VERZONDEN.

 

HEEL VEEL LIEFS,

BRENDA

 

 

 

© 2018 - 2022 BDDesigns | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel